Fytofontana Cosmeceuticals Botoceutical Platinum szérum 1,6 ml

Fytofontana Cosmeceuticals Botoceutical Platinum szérum 1,6 ml

Fytofontana Cosmeceuticals Botoceutical Platinum szérum 1,6 ml

4 729 Ft
Termékleírás
Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum mély ráncokra
A Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum egy olyan tökéletes peptidkombináció, amelyet kifejezetten az arc mély és hangsúlyos ráncainak kezelésére fejlesztettek ki. A szérum férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. A forradalmian új Botoceutical Platinum szérum tökéletes kiegészítője a Botoceutical ránctalanító és a 45+ érett bőrre ajánlott Botoceutical Gold szérumoknak. Biztonságosan és hatékonyan tompítja a legellenállóbb, mély ráncokat is. A termék hat tökéletes peptidet, DMAE-t, liposavat és hialuronsavat tartalmaz. A termék hatékonyságát „in vitro és „in vivo tesztek eredményei bizonyítják. A tesztelt személyeknél az arc mély ráncai szemmel láthatóan csökkentek. A Botoceutical Platinum szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája, amely a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja, de más módon.

Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés némiképp befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.
A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Ráncok képződhetnek ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat, vagy ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Egy idő után kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek.
A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek nevezünk. A SNARE komplexet három protein (SNAP- 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülhetnek,   újak pedig nem keletkeznek. Eddig ez a folyamat csak a botulotoxin alkalmazásával volt megállítható.
A Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum az első olyan készítmény, amely tartalmazza a hat legtökéletesebb peptid kombinációját. A szérum pentapeptidet, acetyl hexapeptidet, heptapeptidet, acetyl octapeptidet, tripeptid szintetikus származékát, dipeptidet, DMAE-t, lipo- és hialuronsavat tartalmaz. A hatóanyagok ezen  egyedülálló kombinációját elsőként a svájci Herb-Pharma AG társaság fejlesztette ki. Mindegyik peptid megszakítja a SNARE komplexet, amely a ráncok kialakulásáért felelős, hasonló eredményt elérve, mint a botulotoxin alkalmazásával. A Botoceutical Platinum szérum csökkentheti a mély ráncokat, használatával a bőr megfiatalodhat.
A Botoceutical Platinum szérum pentapeptidet tartalmaz, amely a preszinaptikus idegsejt környékén rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexa- és a heptapeptid. A test mérsékelt elektromos töltéssel rendelkezik,   amely az ismételt mozgásoknál a test adott részében növekszik. A pentapeptid elősegíti a SNARE komplex pillanatában az acetylcholin leválásának gyengítését úgy, hogy az alkalmazás helyén csökkenti a bőr elektromos töltését és az idegsejtek aktivitása fokozódik. Az idegsejtek megkötik az acetylcholint az izomsejtekbe és izommozgást idéznek elő. A pentapeptidnek az a tulajdonsága, hogy csökkenti az elektromos töltést, befolyásolja az izomösszehúzódásokat. Az izomösszehúzódások gyengítése által a bőr fiatalosabb lesz, a ráncok kisimulhatnak és újak nem keletkeznek.
A Botoceutical Platinum heptapeptidet és acetyl octapeptidet – természetes aminosavat – tartalmaz, amely hét aminopeptid összetevőből áll. Fejlett peptid-szerkezete hatékonyabban gátolja a pórusok kialakulását és a neurotranszmiterek felszabadulását, mint bármely más aminopeptid. A heptapeptid  magasabb szintű aminopeptid, gyorsabban fejti ki a hatását és csökkenti a ráncok mélységét, amire más peptid nem képes. A heptapeptid a létező SNAP-25 receptorra kapcsolódik, ezzel blokkolja az acetylcholin lazulását. Ennek következtében az idegsejtek nem tudják hatékonyan közvetíteni az izomösszehúzódáshoz szükséges jelet. Ha az ismételt izommozgásokat gátoljuk, csökkenhetnek az arcon található ráncok, lágyulhatnak a kontúrok.
A Botoceutical Platinum szérum a tripeptid szintetikus származékát tartalmazza, amelyet kifejezetten a bőr hatékony ránctalanítására  fejlesztettek ki, amely csökkentheti a mimikai ráncokat és ellazítja az arc izmait. Az aktív tripeptid hatása hasonló a kígyóméreg hatásához, amely neuromuszkuláris  blokkot idéz elő. Ez valójában az izom nikotin acetylcholin receptor (hatással van a  postsynaptikus sejtmembránra)  reverzibilis antagonistája. Valószínűsíthető, hogy a tripeptid az epsilon receptor alegységéhez kapcsolódik, ezáltal megakadályozza az acetylcholin kapcsolódását a receptorra, így bezárt marad. Zárt állapotban a nátrium-ionok (Na+) nem szívódnak fel (abszorbció) és az izmok lazák maradnak.
A Botoceutical Platinum szérum dipeptid tyrozyl-arginint tartalmaz. A dipeptid  a szervezet olyan természetes összetevője, amely képes alkalmazkodni a helyi használatnál és feltűnő neuromodulációs hatású. A peptid teljesen szintetikus jellegű és egyre gyakoribb a  kozmetológia területén való mindennapos használata, hiszen előtérbe került a bőr szerkezetének és fiziológiájának tanulmányozása által.
Tapasztalatok azt mutatják, hogy a  negatív környezeti hatások és az egyre fokozódó stressz  szintén negatív hatással van az arcbőrre, tehát egyre nagyobb figyelmet igényel az arcbőr ápolása.  A Botoceutical Platinum szérum a hat különböző peptidet tartalmazó komplementáris rendszernek köszönhetően még hatékonyabb. A pentapeptid hatása révén a helyi szinoptikus feszültség, valamint az idegsejt reaktivitása és hatékonysága csökken. A hexa- és heptapeptid együttesen leállítja a felszabadult neuro-transzmitereket, és a tripeptid által az arcbőr kisimul, a ráncok tompulnak és az izmok ellazult állapotban maradnak. Ilyen beavatkozással az izomösszehúzódás csökkenthető, vagy teljesen megszüntethető és a mimikai ráncok csökkenhetnek.
A Botoceutical Platinum szérum forradalmian új lépést jelent a ráncok kialakulásának megelőzésében és a mély ráncok csökkentésében. A termékben található hat peptid és erős antioxidáns - liposav, DMAE, hialuronsav összekapcsolása - feszesebbé teszi az arcbőrt. A DMAE stabilizálja a membránokat, így gátolja a sejtekben a lipofuscin (pigment, festékanyag, amely az öregségi foltok kialakulását idézi elő) felgyülemlését, ezzel elősegíti a sejtek regenerálódását és lassítja a sejt-elhasználódás folyamatát. A hyaluronsav liposzómás formában fontos szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzésében. A liposzómák együtt fejtik ki hatásukat az epidermisz (felhám) sejtjeivel, amelyekbe tartalmukat továbbítják. A nátrium-hyaluronát kíváló hidratáló és simító hatása révén alkalmas a száraz bőr ápolására. Fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és a bőr szerkezeti integritásának megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt, visszaadja rugalmasságát, és hatékony az öregedési folyamatok megelőzésében. A liposav elősegíti a sejtek lélegzését és résztvesz az energiaszerzésben. Méregtelenítő hatású a testbe jutó néhány káros vegyület esetén. A Botoceutical Platinum szérum forradalmian új lépést jelent a ráncok kialakulásának megelőzésében és a már meglévő ráncok csökkentésében. A legtökéletesebb peptidek összekapcsolását a Herb-Pharma AG társaság a farmakológiai és dermatológiai kutatások eredményeire és a ránctalanítás széleskörű értelmezésére alapozza.
A Botoceutical Platinum szérum hatása azonnali, azonban a kúraszerű alkalmazás javasolt. A tesztelt személyek szerint a javulás rövid időn belül látható volt,   30 perccel a használat után az arcbőr kellemesen feszült. A forradalmian új Botoceutical Platinum szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkentheti az arcon található ellenálló és mély ráncokat. A Botoceutical Platinum szérum  megfelelő egyensúlyba hozza a bőrt az erősebb felszívódás és ránctalanító hatás érdekében.

1,6 ml
  Így is ismerheti: Botoceutical Platinum szérum 1 6 ml, BotoceuticalPlatinumszérum16ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^